Blog en trends

Zin in het voorjaar!

Jeetje wat heb ik zin in het voorjaar! Vorige week nog een dik pak sneeuw en op de schaatsen, maar nu gaan we toch echt richting het mooie weer. De vogels laten zich horen en de zon voelt al heerlijk warm!

Lees meer

De feestdagen staan weer voor de deur

De gezellige tijd is weer begonnen en de feestdagen staan weer voor de deur! Het is eerder donker buiten en we willen het thuis gezellig maken.

We zijn dit jaar eerder met inkopen doen voor de feestdagen, zowel online als in de winkels.De feestdagen staan in het teken van gezelligheid & daarbij horen natuurlijk cadeautjes!

Lees meer

In 5 stappen een goed zittende BH

In deze blog vertel ik jullie over hoe belangrijk het is om een goed zittende bh te dragen. Door deze 5 stappen in juiste volgorde te volgen kan iedereen checken of de bh nog goed zit. Mocht dit niet het geval zijn dan word het tijd voor een nieuwe bh.

Lees meer

Lekker warm de winter in

Het fijne aan de winter is dat we met zijn allen heerlijk kunnen cocoonen op de bank in je warme kloffie. Maak het thuis gezellig tijdens de koudere avonden & doe de kaarsjes aan. Doe een heerlijke warme badjas over je pyjama heen & zet een grote mok thee voor jezelf. Graag wil ik jullie wat laten zien…

Lees meer

Lingerie trends autumn/winter 2020

We hebben nog een heerlijke nazomer mogen meemaken, maar er vallen ook al steeds meer bladeren van de bomen! De kleuren in de natuur veranderen langzaam van veel groen naar herfsttinten. Het word weer wat frisser buiten en iedereen zoekt de warmte op binnen bij de kachel. De nieuwste mode wordt weer gedragen voor de…

Lees meer