De feestdagen staan weer voor de deur

De gezellige tijd is weer begonnen en de feestdagen staan weer voor de deur! Het is eerder donker buiten en we willen het thuis gezellig maken.  We zijn dit jaar eerder met inkopen doen voor de feestdagen, zowel online als in de winkels. De feestdagen staan in het teken van gezelligheid & daarbij horen natuurlijk cadeautjes! Hoe leuk en handig is het om in Ootmarsum de inkopen te doen, hiermee steun je direct de lokale ondernemers. Heb je nog geen idee wat je zou willen kopen? Ga dan voor de bekende cadeaubon, daarmee zit je altijd goed! 
In deze blog wil ik jullie graag wat vertellen over de cadeaubon, mooie rode lingerie & een leuke kortingsactie!

Cadeaubon, altijd goed!

Vind jij het ook altijd zo moeilijk om wat origineels te verzinnen en een cadeau te kopen wat bij iemand past? Door alle mooie spullen die er te koop zijn zie je door de bomen het bos niet meer!

Hoe fijn is het dan dat je altijd een cadeaubon voor iemand kan kopen. Elk bedrag is mogelijk en het gaat tenslotte om het gebaar! Bij ROYAL kun je mooie lingerie vinden, nachtmode en badmode voor de vrouw maar ook nachtmode en badmode voor de man.

Handig als je hem of haar graag wil verrassen met mooie onder mode van ROYAL. Daarnaast zijn er ook panty’s te koop van Oroblu, ideaal om tijdens de feestdagen een paar extra panty’s te hebben.

Kortom genoeg leuke cadeau tips om te kopen van een cadeaubon! Wil je meer cadeau tips? Houdt onze facebook en Instagram dan in de gaten.

Mooie rode lingerie

Rode lingerie kan goed onder lichte kleding gedragen worden. Het is een verleidelijke kleur speciaal voor de feestdagen. Hoe leuk is het om mooie rode lingerie als cadeau te geven tijdens de feestdagen!

De meeste vrouwen houden van rode lingerie en als je het aan hebt voelt het ook heel vrouwelijk. Daarnaast is rood de kleur van de liefde en absoluut niet saai. Vanaf 60 euro shop bij je bij ROYAL al een heel mooi rood lingeriesetje! Van onder andere deze merken verkoop ik rode lingerie: Lisca, Marlies Dekkers, Marie Jo, Prima Donna & Aubade.

Prik je korting in de winkel

En dan nu de aandacht voor deze leuke actie! Er zijn 2 weekenden waarbij we een ballon actie hebben in de winkel. Deze actie houdt in: prik je korting in de winkel! Er hangt een tros ballonnen in de winkel met kortingen van 10%, 20% & 30%. Je ontvangt direct deze korting op je aankoop*. 


We houden de actie in de volgende weekenden:
1e weekend: 20, 21 & 22 november
2e weekend: 18, 19 & 20 december


*Met uitzondering van de nieuwste collectie lingerie.

Names ROYAL Bodyfashion wens ik iedereen fijne feestdagen & blijf gezond.
Liefs Anita & Marleen