Lingerie trends autumn/winter 2020

We hebben nog een heerlijke nazomer mogen meemaken, maar er vallen ook al steeds meer bladeren van de bomen! De kleuren in de natuur veranderen langzaam van veel groen naar herfsttinten. Het word weer wat frisser buiten en iedereen zoekt de warmte op binnen bij de kachel.
De nieuwste mode wordt weer gedragen voor de herfst en winter. Hóe mooi is het om onder de nieuwste mode voor het najaar dé mooiste lingerie te dragen? Graag laat ik je inspireren door de lingerietrends van AUTUMN/WINTER 2020.
Ik geef jullie graag advies over goede basics, romantisch rood, pastel roze, 50 tinten grijs, warm bruin, het gouden uur & zwart tijdloos en elegant.

Geen trend maar een must: goede basics

Goede basic lingerie is onmisbaar in je garderobe. Eigenlijk zijn ze het hele jaar handig om te hebben maar in het najaar is het extra fijn om goede basics te hebben.

Het doet namelijk je bovenmode beter uitkomen en het is onzichtbaar onder de kleding. Een goede pasvorm is het allerbelangrijkst en met de lingerie van PrimaDonna is daar geen twijfel over mogelijk.

TREND: Romantisch rood

De rode kleur is kenmerkend voor vrouwelijk en sexy. Rood heeft ook een warme romantische uitstraling en is goed te dragen onder witte of lichte kleding.

Het rood gecombineerd met het kant zorgen voor een luxe uitstraling. Rood is allesbehalve een saaie kleur! Het merk AUBADE weet hier wel raad mee…

TREND: Pastel roze

Houd je niet van opvallende kleuren? Geen probleem. De pasteltinten blijven we in het najaar herfst/winter seizoen zien! Geen kant, mesh of andere frutsels, maar wel de bekende bloemetjesbandjes van Marie Jo geven de lingerie een speelse uitstraling. Het mooie aan deze kleur en trend is dat de lingerie niet goed te zien is onder je kleding en zeer comfortabel zit. Het staat prachtig op de huid en het pastel zorgt voor een frisse look voor het najaar 2020!

TREND: 50 Tinten grijs

Grijs is één van de rustige kleuren dit seizoen. De kleur grijs is tijdloos en klassiek! Er zijn verschillende tinten grijs die dé trend zijn van het najaar. Het is een goede basiskleur en komt mooi uit op de huid. Het prachtige kant van PrimaDonna maakt het een luxe bh en zorgt er voor dat het zeker geen saaie kleur is om te dragen.

TREND: Warm bruin

Warm bruin is als herfstkleur veel te zien is in de bovenmode maar ook in de ondermode. Deze kleur staat voor energie, warmte en balans en komt prachtig uit op de huid. Natuurlijk zijn de bekende bloemenbandjes weer onmisbaar bij Marie Jo. Het is een prachtige warme kleur lingerie die je doet denken aan een grote mok lekkere warme chocolademelk of een geurende kop koffie.

TREND: Het gouden uur

Naast warm bruin en pasteltinten is GOUD een echte eyecather onder de kleuren van de lingerietrends dit najaar. Ik noem het ‘het gouden uur’ of terwijl ‘the golden hour’, omdat de lingerie straalt op de huid! Een unieke kleur, vind je niet? Marie Jo garandeert naast deze mooie kleur de goede pasvorm.

TREND: ZWART TIJDLOOS & ELEGANT

Naast alle mooie trendkleuren die ik jullie heb laten zien, wil ik jullie graag kennis laten maken met het tijdloos en elegante zwart! Het is tijdloos aangezien je er nooit op uit gekeken raakt en elegant vanwege het mooie kant wat gebruikt is. Met lingerie van PrimaDonna zit je altijd goed vanwege de prijs-kwaliteitverhouding.


No more words needed!