Lekker warm de winter in

Het fijne aan de winter is dat we met zijn allen heerlijk kunnen cocoonen op de bank in je warme kloffie. Maak het thuis gezellig tijdens de koudere avonden & doe de kaarsjes aan. Doe een heerlijke warme badjas over je pyjama heen & zet een grote mok thee voor jezelf. Graag wil ik jullie wat laten zien van mijn loungewear collectie die in mijn nieuwe winkel te vinden is.

Ga voor warme voeten

Heb jij ook altijd van die ijsblokjes? Niets is vervelender dan dat! Ga voor heerlijke warme sloffen of dikke badstoffen sokken van Lords & Lilies. Ze zijn ook nog eens erg handig voor gladde vloeren, er zitten namelijk nopjes onder.

Relaxen in stijl

In plaats van een pyjama te dragen kan je er ook voor kiezen om een huispak te dragen. We hebben huispakken van de merken Cyell en Ringella. Huispakken zijn namelijk stijlvoller dan pyjama’s. Zo kun je gewoon de deur open doen als er iemand aan belt!

Badjassen

Badjassen zijn er in veel verschillende soorten stoffen. In de winter wil je wel een heerlijke warme badjas aan, van winterkwaliteit en een zachte stof. De badjassen die ik verkoop zijn niet alleen voor de vrouw maar ook voor de man van Ringella.