Zin in het voorjaar!

Jeetje wat heb ik zin in het voorjaar! Vorige week nog een dik pak sneeuw en op de schaatsen, maar nu gaan we toch echt richting het mooie weer. De vogels laten zich horen en de zon voelt al heerlijk warm!

De eerste collecties zijn al binnen

Mijn winkel krijgt ook dat gevoel, de eerste collecties nachtmode zijn al binnen. Ook de voorjaars huispakken niet te vergeten… Nu we veel in huis werken. Je kunt er dan fris en mooi uitzien met een goed draagcomfort. Laat je verrassen door de collectie van Cyell. Ook de voorjaarsjurkjes en mooie bikini’s, badpakken en te gekke accessoires komen allemaal binnen.

Maar…. Het zou nog mooier zijn om jullie, mijn lieve klanten weer binnen te zien komen. Wat mis ik dit enorm, even een praatje en de reacties wat jullie ervan vinden is altijd fijn. Ik hoop echt dat ik mijn winkel binnenkort weer mag openen voor jullie. Want zeg nou echt.. de lente voel je buiten maar de mooie collecties wil je ook voelen en gewoon aanpassen! Want dat kan nu in mijn ruime winkel en paskamers.


Hopelijk tot heel gauw,
Liefs Anita